Steun ons

Ondersteun de beroemde buitenplaats van Constantijn & Christiaan Huygens. Word vriend!

Vereniging Hofwijck

De Vereniging Hofwijck is in 1913 opgericht om Hofwijck van de sloop te redden. In 1914 kon de buitenplaats worden opgekocht . De vereniging stelt zich ten doel om Hofwijck als historisch monument in stand te houden en de kennis over Constantijn en Christiaan Huygens te verdiepen en uit te dragen.

Wil je ook vriend worden van Hofwijck worden? Als vriend van Hofwijck en Lid van de Vereniging Hofwijck ondersteun je de beroemde buitenplaats van Constantijn en Christiaan Huygens. Je schenkt jaarlijks een bedrag van minimaal €35,- aan het museum. Hiervoor ontvangt je de activiteitenkalender, uitnodigingen voor/ korting op concerten, lezingen, festivals en andere evenementen.

Ook astronaut André Kuipers steunt Hofwijck. Hij zet zich als ambassadeur in voor de buitenplaats. André is een groot bewonderaar van de wereldberoemde wetenschapper Christiaan Huygens die woonde en werkte op Hofwijck.

Stichting Vrienden van Huygensmuseum Hofwijck

Stichting Vrienden van Huygensmuseum Hofwijck, gevestigd op het adres Westeinde 2A, 2275 AD te Voorburg, heeft de status van Culturele ANBI onder nummer RSIN 812054143.

De stichting heeft ten doel het bevorderen van de belangstelling voor Constantijn Huygens en zijn familie en voor Hofwijck te Voorburg.

De stichting ondersteunt de Vereniging Hofwijck financieel bij de realisatie van haar doelstelling door het verstrekken van giften of leningen.

Vriend van Hofwijck worden?

Je kunt jouw gift overmaken naar: Postbank 15782 of ABN-AMRO Voorburg NL82ABNA0457670304 t.n.v. Huygensmuseum Hofwijck

Meer informatie en/of lid worden?
Neem contact op via secretariaat@huygensmuseum.nl.