Huygens Museum, locatie Hofwijck, als jouw trouwlocatie

Hofwijck is een officiële gemeentelijke trouwlocatie. Daarom is het van belang dat je de datum van jouw huwelijk officieel wordt vastgelegd via het trouwloket van de gemeente Leidschendam-Voorburg.

De huwelijksvoltrekking vindt plaats in de historische zaal van Hofwijck. Deze ruimte is geschikt voor 30 zitplaatsen.

Op de volgende momenten kan er getrouwd worden:

Woensdag11.00u en 16:30u
Donderdag 11.00u en 16:30u
Vrijdag 11.00u en 16:30u
Zaterdag 11.00u en 16.30u

Bruidsreportage

Het sfeervolle huis en de historische tuin vormen een uniek decor voor een bruidsreportage. Deze reportage (maximaal 6 personen en 1 uur) kan zowel in Hofwijck als in de tuin plaatsvinden. Bij interesse graag maximaal twee maanden voor de geplande huwelijksdatum reserveren. De kosten bedragen € 100,-.

Toast & receptie

Direct na de huwelijksvoltrekking is het mogelijk om een feestelijke toast uit te brengen.

Glas prosecco€ 6,75 per persoon
Glas prosecco en bordje & vorkje voor Bruidstaart€ 8,75 per persoon

Het bruidspaar zorgt zelf voor de bruidstaart, waarbij de leverancier verantwoordelijk is voor de opbouw van de taart. Het Huygens Museum verzorgt de gebaksbordjes en vorkjes. Het proseccoarrangement valt binnen de twee uur van de huwelijksvoltrekking en hiervoor hoeft geen extra huur te worden betaald.

Culinaire mogelijkheden

Een uitgeserveerde lunch, een feestelijke receptie of wellicht een sitting diner? Voor meer informatie of informatie, neem contact op met onze huiscateraar DISH Catering via patrick@dishcarting.nl of 0703626240.

Met de boot naar Hofwijck

Wil je op een bijzondere manier met je bruidsgasten naar Hofwijck komen? Kies dan voor de boot. Hofwijck werkt samen met rederij De Ooievaart en beschikt over een eigen aanlegsteiger.

Trouwen