Iets te vieren? Vier het bij het Huygens Museum! Van een verjaardag, afstudeerborrel of jubileum tot aan het samenzijn en een speciaal diner.

De arrangementen zijn exclusief een toegangskaart (of Museumkaart) voor het Huygens Museum.

Arrangementen

Koffie en thee ontvangst
De duur is 30 minuten. De ontvangst kan plaatsvinden in de 17de-eeuwse keuken van Hofwijck of in de Schilderijenzaal van het Notarishuis. Beide ruimtes hebben een maximumcapaciteit. Neem contact op voor meer informatie.

Kop koffie/thee met een koekje€ 3,25 per persoon
Kop koffie/thee met een plak cake€ 4,95 per persoon
Kop koffie/thee en taart van Klink€ 10,00 per persoon

Lunch
Uitgebreide broodjeslunch met dagverse soep van het seizoen, rijk belegde broodjes, vers handfruit, melk en jus d’orange.

De duur is 1 uur. De ontvangst kan plaatsvinden in de 17de-eeuwse keuken van Hofwijck of in de Schilderijenzaal van het Notarishuis. Beide ruimtes hebben een maximumcapaciteit. Neem contact op voor meer informatie.

€21,- per persoon

High Tea
Variatie aan hartige en zoetige heerlijkheden (o.a. scones, muffin, luxe koekjes en bonbons, sandwiches, mini quiches). Ruime selectie aan theesmaken. En koffie!

De duur is 1,5 uur. De ontvangst kan plaatsvinden in de 17de-eeuwse keuken van Hofwijck of in de Schilderijenzaal van het Notarishuis. Beide ruimtes hebben een maximumcapaciteit. Neem contact op voor meer informatie.

High Tea€ 26,50 per persoon
Fles Prosecco (supplement)€ 15,00 per persoon

Andere uitgebreide culinaire mogelijkheden?
Een uitgeserveerde lunch, een feestelijke receptie of wellicht een sitting diner? Voor meer informatie of informatie, neem contact op met onze huiscateraar DISH Catering via patrick@dishcarting.nl of 0703626240.

Zaalverhuur

De kosten voor receptie, lunch en diner bestaan uit twee onderdelen: catering en verhuur. Voor evenementen in de ruimtes van beide locaties (zaal/keuken in Hofwijck of Schilderijenzaal in het Notaris huis bedragen de huurkosten € 750 voor één dagdeel en € 995 voor twee dagdelen (buiten openingstijden).

Tijdens openingstijden betaal je alleen entree voor evenementen in de 17de-eeuwse keuken en geen huur, maar het museum blijft dan toegankelijk voor andere bezoekers. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen.

Meer weten over de maximumcapaciteit van alle ruimtes? Meen contact op!